Havutlu Bedii Topçu Ortaokulu

WEB https://hbto.meb.k12.tr
Adres : HAVUTLU MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. HAVUTLU BEDII TOPÇU ORTAOKULU BLOK NO 30 İÇ KAPI NO 1 YÜREĞİR / ADANA
VİZYON : Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci veli öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş tercih ve takdir edilen bir kurum olmak.
MİSYON : Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, öz güveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, hoşgörü sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuzda 2022 Yılı Bursluluk sınavını 5 öğrencimiz kazanmıştır. 2022 yılı LGS de 5 öğrencimiz sınav puanı ile liselere yerleşmiştir.

Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Saatler : 08:10 - 14:10 Öğle arası: 12:10-12:40
Isınma : Klima
Servis : Yok.
Ulaşım : Belediye Otobüsleri (170 Havutlu-Kurttepe) ve Dolmuşlarla (Seyhan Çukobirlik 1)
Yerleşim Yeri : Havutlu Mahallesi; İlçeye 5 km uzaklıkta genelde bahçe içerisine yerleşmiş evlerden oluşmaktadır. Mahalle Doğankent, Solaklı, Karataş yolu üzerinde yeralmaktadır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklığı 8 Km, İlçeye Uzaklığı 5 Km
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 4 Öğrencimiz 2022 Bursluluk sınavını kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler : Voleybol Adana İl 1.liği
Bilimsel Etkinlikler :